DSCF2452 - kopie - kopie.jpg

A la carte

Onze suggesties wisselen wekelijks!

—  A LA CARTE  —



—  Voorgerechten - SALADES  —

Carpaccio van runderhaas, Parmezaan, rucola

Artisanale kaaskroketten (1 of 2)

Artisanale garnaalkroketten (1 of 2)

Scampi van de chef

Scampi met lookboter

Salade lauwe geitenkaas ‘Sainte Maure’, spek (Voorgerecht / Hoofdgerecht)

Bordje duroc du Kempenham en truffelkaas (Voorgerecht of bij het aperitief)

Vitello tonato (Voorgerecht / Hoofdgerecht)

Coctail van grijze garnalen

Trio van garnalen: soepje, kroket, cocktail

Dagsoep

—  PASTA’S  —

Verse pasta, tartufo, Duroc De Kempen (kan ook veg.)

Verse pasta, zalm, zachte currysaus

—  STREETFOOD  —

Koningsbosburger: Angus hamburger zoals de chef hem graag lust

fish and chips”: gebakken kibbeling, tartaar, frietjes

Herfstburger: everzwijnburger, spek, truffelfritten

Al de broodjes en burgers worden geserveerd met passend slaatje, dipsaus, fritten of gekruide aardappelpartjes

—  Hoofdgerechten  —

Scampi van de chef

Scampi met lookroomsausje

Kabeljauw, tartaar, slaatje

Kabeljauw, jus van grijze garnalen

Tajine: kip, ras el hanout, groentjes

Tajine “Koningsbos”: kip, scampi, ras el hanout, groentjes

Koningsbossteak, saus naar keuze*

Tagliata, Koningsbosstijl

Stoofpotje, wild, veenbessen 

Steak tartaar, zoals de chef hem graag lust

Varkenshaasje, saus naar keuze*

Sparerib met lookdressing, Ofyr stijl

- VEGETARISCH -

Stoofpotje ras el hanout, tzaay (tajinestijl)

Vegetarische balletjes zoals de chef ze het liefst lust

Stoofpotje groenten, roomsausje, gemarineerde sojareepjes

Quinoa, rode bietburger, chutney van mango, cheddar

Vegie burger chef stijl (burger vega flex bastards, groentjes, sausjes van de chef, aardappel naar keuze)

Salade met gebakken gemarineerde sojareepjes

De tzaay, vege balletjes, burgers, soja reepjes kunnen ook in andere combinaties gebruikt worden
Sommige gerechten op de kaart kunnen ook naar vegetarisch aangepast worden op uw vraag

- BIJGERECHTEN -

friet, kroketten, puree, pasta, brood

aardappelgratin, truffelfritten

Portie kan ook kleiner genomen worden
*SAUSEN: pepersaus – champignonsaus – bearnaisesaus – lookdressing – gebakken champignons
Wijzigingen aan de gerechten/recepturen worden aangerekend

—  Kinderkaart  —

voor kinderen tot 13 jaar

- KINDERCOCKTAILS -

Toontjes feestdrank (appelsap, frambozencoulis)

Appelsap / appel-kersensap (Roes Turnhout)

Eigen brouwsel (verse sinaasappel, frambozencoulis, munt)

- VOORGERECHTEN -

Kaaskroket 1 st

Bitterbal 4 st

Soepje

Knabbels koud ( mix van rauwe groentjes )

Warme knabbels (loempia, bitterbal, kipnugget)


- HOOFDGERECHTEN -

Toktok-burger (kip, zacht broodje, appel, honing)

Gebakken kabeljauwnuggets met tartaar

Bitterballen (6 stuks)

Curryworst

Kippenstaafjes (6 stuks)

Kip met appelmoes

Toontjes super pasta (pasta bolognaise)

Kindersteak (saus naar keuze)

Cowboysteak (runderhamburger, zacht broodje, sausjes)


- DESSERTS -

(Slagroom is inbegrepen bij de kinderijsjes.)

Kabouterdrol

Sneeuwwitje

Zwarte Piet, Roodkapje

Horentje met 1 bol ijs

Kabouterbrij

—  DESSERTS  —

Chocoladedessert (Chocolademoelleux, chocolademousse, chocolade-ijs)

Vier kazen met hun garnituur

Creme brulee

Chocolademoelleux, vanille-ijs

Gebak van de dag

Brusselse wafel

Brownie, frambozen sorbet

Chocolademousse, framboos, kruimel

Supplement aardbeien voor bij de wafel, pancake,… mogelijk

—  IJSJES  —

Coupe vanille

Coupe mokka

Dame Blanche

Kolonel (limoensorbet, wodka)

Luitenant (passievruchten sorbet, wodka)

Vanille-ijs, aardbeien, gezouten karamel 

Keuken gesloten op vrijdag en zaterdag om 20.30 donderdag en zondag om 20 u. Het restaurant sluit ten laatste om 23

 
DSCF2584.jpg